Specialklassen

grundbillede_600

Om os...

Specialklassen består af de professionelle skuespillere/komikere Kasper Le Fevre, Kasper D. Gattrup og Rasmus Søndergaard, som siden 2008 har improviseret sig anmelderrost igennem scener, sketches, og sange i samspil med publikum.

I 2011 var de nomineret til Läckerols Talentpris v. Zulu Comedy Galla, og i efteråret 2012 havde de tv-premiere på deres egen impro-sitcom Hotel Zimmerfrei på DR2, der sidenhen vandt en TV-pris i Cannes for bedste comedy format, og er solgt til både Kina og Tyskland.

Sidenhen er det blevet til TV-optrædener i alt fra Casper og Lars præsenterer på TV2, Dybvaaaaad på TV2 Zulu, 4 stjernes middagDanmarks Sjoveste Barn, Masterchef Grill, komiker for en aften, og Giver det mening – ifølge Torben Chris.

Ved siden af deres optrædener i TV, rundt om på landets store og små comedy scener, og de mange firmajobs, er de alle tre hyppigt brugt på redaktioner og som skrivere til div. andre komikere og skuespilleres liveshows og revyer.

For hele tiden at være på forkant med impro comedy’en i Danmark, har Specialklassen det erklærede mål at være dem der præsenterer publikum rundt om i landet for nye anderledes impro tiltag. Således gjort i bla. impro forestillingen ”Din by’s impro eftersidning” (2014-2016) hvor Specialklassen turnerede landet rundt og gav Danmarks byer en lektion i deres eget lokalsamfund. Efterfølgende med ”Skud fra hoften” fra 2017 – et projekt der over seks aftener, først blev livestreamet på Facebook, så folk hjemme i stuerne kunne byde ind med idéer og udfordringer til Specialklassen undervejs, og efterfølgende med en mindre DK tour, hvor de i begge tilfælde havde slået sig sammen med freestyle rapper Per Vers. I 2018 slog de sig sammen med en anden impro comedy gruppe ”Den Lalleglade Brigade” og skabte ”Impro Comedy Musical Show”, DK’s første fuldt ud improviserede musical med liveband – et projekt der slog benene væk under alle på hhv. Bremen Teater, Musikhuset Aarhus, Aalborg Teater, og Posten i Odense.

Specialklassen fortsætter med at udfordre både sig selv og sit publikum, og har man lyst så kig med når de livestreamer på Facebook (fra bilen) når de kører land og rige rundt for at underholde